Tolga maç sonrası konuştu

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Lille ile berabere kalan Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin maçtan sonra açıklamalarda bulundu.."Mağlup duruma düştükten sonra bir puan almamız iyi oldu. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Sahanın zemini top oynamay

Tolga maç sonrası konuştu

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Lille ile berabere kalan Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin maçtan sonra açıklamalarda bulundu..

"Mağlup duruma düştükten sonra bir puan almamız iyi oldu. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Sahanın zemini top oynamaya çok fazla müsait değildi. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. İyi bir mücadele ettik. Rusya’da Inter’in galibiyeti var. Grup Liderliğimiz Türkiye’ye armağan olsun.

Önümüzde lig maçı var ona konsantre olmamız lazım. Moskova maçı zor bir deplasman. Bu grupta herkes herkesi yenecek güçte. İkinci tura çıkacağımıza inanıyoruz.

Zamanla herkes değişiyor. Bir futbolcu için önemli olan özgüvendir. İnsanın kendine olduğu güvendir. İyi kaleci her zaman iyi kalecidir. 3-5 maçta iyi kaleci olunmaz.

En büyük etken özgüven. O özgüveni yakaladığınız zaman sizin için her şey güzel oluyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor