Tolga: İstanbul takımları kadar...!

Trabzonspor'da kaptan Tolga Zengin, medyada İstanbul ekiplerinden daha geride kaldıklarını söyledi, “Trabzon bir başkaldırıdır” dedi.Sakatlığı nedeniyle milli takıma katılamayan Trabzonspor Kaptanı Tolga Zengin, bordo-mavililerin Türk futbolunda bir başka

Tolga: İstanbul takımları kadar...!

Trabzonspor'da kaptan Tolga Zengin, medyada İstanbul ekiplerinden daha geride kaldıklarını söyledi, “Trabzon bir başkaldırıdır” dedi.

Sakatlığı nedeniyle milli takıma katılamayan Trabzonspor Kaptanı Tolga Zengin, bordo-mavililerin Türk futbolunda bir başkaldırı olduğunu ifade etti.

Sol dizindeki ağrılar nedeniyle tedbiren ay-yıldızlı ekibin kadrosundan çıkarıldığını ifade eden başarılı file bekçisi, ilginç açıklamalar yaptı. İşte bunlardan bazıları:

-  Almanya maçı çok zor olacak; Azerbaycan karşılaşması da bizim için kolay maç olmayacak. Almanya'dan en az bir beraberlik alırsak; sonrasında Azerbaycan maçından gelecek galibiyet, bizi daha da avantajlı yapar.  Play-off maçlarında da başarılı olup, finallere gideceğimize inanıyorum.

-  Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde şu anki konumunu kimse düşünmüyordu. Önümüzdeki CSKA Moskova maçlarından alacağımız 4 puan bizi çok daha avantajlı bir noktaya getirir. Gruptan çıkmamak için bir sebep görünmüyor.

-  İstanbul takımları kadar medyada yer bulmuyoruz. Ama kuruluşu itibariyle baktığınız zaman Trabzonspor bir başkaldırıdır. İstanbul takımlarına karşı alınan başarılar bu başkaldırının en önemli göstergesidir. Taraftarımızın takımımızı İstanbul takımlarına oranla geri plana itildiği yönündeki kaygısını anlıyorum. Ama biz işimizi yapacağız. Biz cevabımızı sahada veririz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor