Tolga 'Git deseler gitmem'

Trabzonspor takım kaptanı Tolga Zengin, Trabzon Valisi Recep Kızılcık’ı ziyareti sonrasın basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, yeni sezon hazırlıkları ve transferler hakkında görüşlerini paylaştı.Başarılı oyuncu ziyaret sonrasında yapılan transfer

Tolga 'Git deseler gitmem'

Trabzonspor takım kaptanı Tolga Zengin, Trabzon Valisi Recep Kızılcık’ı ziyareti sonrasın basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, yeni sezon hazırlıkları ve transferler hakkında görüşlerini paylaştı.

Başarılı oyuncu ziyaret sonrasında yapılan transferleri değerlendirerek “Baktığınız zaman giden oyuncularda var, gelen oyuncular da. İnşallah gelen oyuncuların da katkısıyla daha iyi bir sezon geçirip ligi tamamlarız. Tabi bundan daha önce bir başlangıç yapmamız lazım. 28 Haziran’da toplanıyoruz. Ondan sonra Trabzon’da bir haftalık bir kamp dönemimiz olacak, sonrasında bir yurt dışı kampımız olacak.

 

HAZIRLIKLARIMIZ UEFA'YA GÖRE

Tam olarak bilmiyoruz ama inşallah bir Şampiyonlar Ligi’ne katılım durumumuz da olabilirmiş. Şampiyonlar Ligi durumu olursa kampımız kısa sürecek ve ön eleme maçına çıkacağız. Ama biz elimizde olana bakıp hazırlıklarımızı UEFA maçına göre başlatacağız. İyi şekilde hazırlanıp yeni sezona iyi bir şekilde gireceğiz, sezon başı kampı güç toplamamız açısından çok önemli. Almanya ve Hollanda’da kamp yeri konsunda sıkıntılar varmış ama unutmasınlar ki, bize her yer Trabzon, her yerde kamp yaparız” dedi.

TRABZONSPOR HER SEZON İDDALI BAŞLAR

Yeni sezon için Trabzonspor’un hedeflerine de değinen Tolga Zengin “Her sezon Trabzonspor iddialıdır. Kimse sezona iddiasız girmez. İnşallah bir sakatlık olmaz ve Trabzonspor’a faydalı olmaya çalışırız” şeklinde konuştu.

 

3 ÜLKEDEN TEKLİF GELDİ

Tolga Zengin, birçok yurt dışı takımından kendisine teklif geldiğini belirterek, “Almanya, Rusya ve en son İtalya’dan bir teklif geldi. Ama neticesinden ben bu kulübün kaptanıyım, sorumluluklarım var. Ben her zaman derim ‘Bana git denmediği sürece gitmem’, belki git deseler bile gitmeyebilirim. Annemin de sağlık problemleri var onun yanından ayrılamam, ondan dolayı buradayız” ifadelerini kullandı.

 

BURAK İZ BIRAKARA GİDİYOR

Burak Yılmaz’ın ayrılması konusunda “Ben ayrıldı diye biliyorum. Bu tip şeyler futbolun içinde oluyor. Önemli olan ayrılırken de güzel bir şekilde ayrılabilmek. Burak’a baktığımızda, tüm taraftarlarımız sevgi gösterisinde bulunuyor verdiği emeğe teşekkür ediyor. Burak Yılmaz’da camiamıza teşekkür ediyor. Her zaman kalbinin burada olduğunu söylüyor. Önemli olan gittiği yerde iz bırakabilmek. Burak’a kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Burak değerli bir arkadaşımızdı, takımı gerçekten sahiplendi” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor