Tolga: "Galibiyete şartlandık!"

Trabzonspor’un tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, Eskişehir deplasmanında da galip gelmeleri durumunda rahat bir nefes alacaklarını söyledi. Tolga, şampiyonluk yarışının ligin son haftasına kadar süreceğini düşündüğünü belirterek, "Son haftalarda iyi bi

Tolga: "Galibiyete şartlandık!"

Trabzonspor’un tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, Eskişehir deplasmanında da galip gelmeleri durumunda rahat bir nefes alacaklarını söyledi. Tolga, şampiyonluk yarışının ligin son haftasına kadar süreceğini düşündüğünü belirterek, "Son haftalarda iyi bir performans ortaya koydum. Umarım Eskişehirspor maçında da aynı başarıyı gösteririm. Takım arkadaşlarımla birlikte galibiyete şartlandık ve başka bir şey düşünmüyoruz. Kazandığımız taktirde kalan 4 hafta için şampiyonluk şansımızı daha fazla artıracağız. Bize inanan taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler