Tolga ,Burak Yılmaz için ne dedi ?

Kaptan Tolga Sakatlığının yanı sıra Play-Off sistemi ve Burak hakkında görüşlerini arkadaşımız Soner Doksanbir’e bildirdi.Tolga sakatlığı konusundaki soruya şu şekilde cevap verdi; Sakatlığım geçti sayılır  % 90 iyileşmiş durumdayım. %10’luk bir sakatlığı

Tolga ,Burak Yılmaz için ne dedi ?

Kaptan Tolga Sakatlığının yanı sıra Play-Off sistemi ve Burak hakkında görüşlerini arkadaşımız Soner Doksanbir’e bildirdi.

Tolga sakatlığı konusundaki soruya şu şekilde cevap verdi; Sakatlığım geçti sayılır  % 90 iyileşmiş durumdayım. %10’luk bir sakatlığım kaldı. Kamp başladığından beri arkadaşlarımla sahada çalışamadım. Daha çok çalışmalarımı salonda yaptım. Fizik kondisyon acısından açığım yok, yarın takımla birlikte antrenmanlara başlıyorum, futbol topunu ve arkadaşlarım ile sahada olmayı özledim” dedi.

 

BURAK KEŞKE AVRUPAYA GİTSEYDİ

Burak’ın Galatasaray’a gitmesi konusunda da görüşlerini bildiren genç kaleci şunları söyledi; “Burak’ın Galatasaray’a transferinde, gönül isterdi ki Avrupa’ya gitsin. Onun rakibe gitmesi futbolda olağan şeyler bunlar. Bundan önce birçok futbolcuda bunu yaşadık. Burak’ın yeri doldurulamaz diye bir şey yok. Burak’tan öncede oynayan birçok arkadaşımız oldu, onlarda gitti Burak geldi, Burak gider bir başkası gelir. Baki olan Trabzonspor’dur.

Mesleğin gerektirdiği şeyler var. Trabzonsporluluğun gerektirdiği şeyler var. Başka bir takım bana 5 milyon verir, Trabzonspor 1 milyon verir ben Trabzonspor’da kalırım. Ben Trabzonluyum, Trabzonsporluyum, bunu Burak’tan beklemek yanlış olur. Bizim bu saatten sonra Burak’ın Galatasaray’a gitmesini değil de, bizim neler yapacaklarımız önemli. Burak’ın Trabzonspor’da oynarken söylediği söylemler o anki yaşadıklarından dolayı söylediğini biliyorum. O an Trabzonspor’da oynuyordu ve mutluydu, bunu simdi o zaman öyle konuşmuştun, simdi Trabzonspor’u bırakıp başka bir kulübe gittin deyip te Burak’a kızmak yanlış olur. Trabzon onu benimsemişti, oda Trabzon’u benimsemişti, Burak profesyonelliğinin gereğini yaptı”

Bu sezonki güçlü rakipleri Galatasaray’a değinen Tolga sözlerini söyle tamamladı; Galatasaray’ın yaptığı transferler iyi olabilir, fakat bizim transferlerimizde iyi transferler. Bunu sahada göreceğiz. Futbol kağıt üzerinde oynanan bir oyun değil.

 

soner2.jpg

 

PLAY-OFF NİYE OYNANDI ANLAMIYORUZ

Avrupa da onları da her Türk takımını desteklediğimiz gibi destekleriz. Fakat Türkiye liginde bizim rakibimizdir Galatasaray. Bana göre ligin hiç bir zevki kalmadı. Adaletin olmadığı yerde zevkli işlerde yapılmaz. Biz hiçbir kulübe hiçbir şey mal etmiyoruz. Kişilerin yaptıklarını kulüplere mal etmek doğru olmayabilir. Herkes kendince haklı. Biz kendimizi hakli görüyoruz, onlarda kendilerini haklı görüyorlar. Ben bizim hakkımızın yendiğini düşünüyorum. Dediğim gibi artık bizlerde, taraftarımızda bu ligden zevk almıyoruz. Play-Off sisteminin gecen yıl neden oynandığını bilmiyoruz, ne amaçla bunu yaptılar bilmiyoruz. Bu yıl olmaması isabetli bir karar olmuş.Taraftarımız rahat olsun, bu yılda yine iyi bir Trabzonspor izleyecekler”

Soner DOKSANBİR /Haber61 / Tegelen

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor