Tolga: Başka takımda oynamam!

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Tolga Zengin, hiçbir zaman Trabzonspor'dan başka bir takımda forma giyinmeyi düşünmediğini belirtti.Tolga Zengin, Trabzonspor dergisine yaptığı açıklamada, oynadığı maçların hemen ardından bilgisayarın başına geçtiğini ifa

Tolga: Başka takımda oynamam!

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Tolga Zengin, hiçbir zaman Trabzonspor'dan başka bir takımda forma giyinmeyi düşünmediğini belirtti.

Tolga Zengin, Trabzonspor dergisine yaptığı açıklamada, oynadığı maçların hemen ardından bilgisayarın başına geçtiğini ifade ederek, ''Orada kendimi izliyorum ve analiz ediyorum. Eksiklerimi tespit edip gidermeye çalışıyorum. Birde başımızda kaleci kökenli bir hoca Şenol Güneş, Alper Boğuşlu gibi bir kaleci antrenörü, takımda da Onur gibi harika bir kaleci arkadaşınız olunca başarı kendiliğinden geliyor'' dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Tolga, şunları kaydetti:

''Takıma takviyeye ihtiyaç olup olmadığına hocamız ve yönetim kurulu karar verir. Bizim işimiz de Trabzonspor ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmektir. Şampiyonlar Ligi'nde üst düzey takımlarla maç oynayacağız, sahaya gücümüzü yansıtmamız durumunda istediğimiz sonuçları elde edebiliriz. Trabzonspor'un elde edeceği başarılarda benim de katkım olursa buna çok sevinirim. Hiçbir zaman Trabzonspor'dan başka bir takıma gitmeyi düşünmedim. Bunu düşüneceğimi de sanmıyorum.''

Trabzonspor'un hedeflerini adım adım düşündüğünü ifade eden Tolga, ''Şampiyonlar Ligi'nin yanı sıra lig ve kupada da şampiyonluk bekliyoruz. Trabzonspor'un hedefleri her zaman bunlardır. Bundan önce tüm maçlara nasıl hazırlandıysak bundan sonra da aynı şekilde hazırlanmaya devam edeceğiz. Ligde her takımın kendine göre hedefleri var ve bu hedefler doğrultusunda kazanmak istiyorlar. Geçtiğimiz sezonlara oranla bu sezon ligin daha çekişmeli geçebileceğini düşünüyorum'' diye konuştu.

Tolga, en beğendiği kalecinin ise Chelsea'nin tecrübeli file bekçisi Petr Cech olduğunu ifade etti.

Tolga, 29 numaralı formanın kendisi için özel anlamı olduğunu da kaydederek, ''Aslen Gümüşhane Torulluyum. Forma numaram da bu nedenle 29. Takımdaki en iyi arkadaşım Umut'tu. Onunla çok uzun süre aynı odayı paylaştık. Ayrıca tüm arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyorum. Zaten başarılarımızın da ana faktörü bu'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler