TOK: “Trabzonspor’un transfer politikası yanlış”

Trabzonspor’un efsane futbolcularından Hüseyin Tok Trabzonspor’un transfer politikasının yanlış olduğunu belirtti.Tok,  “Yerel basında konuşuyoruz ama ulusal basında bu imkan bize verilmiyor. Akıllı bir başkan olsa bu işlere girmez. Transfer olayı yıpratı

TOK: “Trabzonspor’un transfer politikası yanlış”

Trabzonspor’un efsane futbolcularından Hüseyin Tok Trabzonspor’un transfer politikasının yanlış olduğunu belirtti.

Tok,  “Yerel basında konuşuyoruz ama ulusal basında bu imkan bize verilmiyor. Akıllı bir başkan olsa bu işlere girmez. Transfer olayı yıpratıcı bir olaydır. Her şeye açık bir olay. Bu işe niye girerler anlamıyorum. Ya sen bu işi profesyonellere bırak. Hata olursa sorarsın sorumluya. Sen bu işe girersen bütün sorumluluğu üzerine alırsın. Yaptıkları en büyük noksanlık kendilerinin bu işe girmeleri. Bu kadar cahilce bir iş olamaz.

 Trabzon geçen sene 22 oyuncu aldı. 3 daha ilave ettik 25 oldu. O takımdan 3 kişi bu takımdan 5 kişi. Bunların ne işi var deyip, yolla 5-6 kişiyi. Dünya rekoru bu. Böyle bir şey olur mu ya. Hedefimiz ne şimdi? Üstteki 3 takımdan koptuk. Onları geçme şansımız yok. Bu transferlerin anlamı nedir? Neden bu kadar borca giriyoruz” diye konuştu.

Hüseyin Tok , Trabzonspor’da birlik ve beraberliğin olması gerektiğine vurgu yaptı. Tok, “Geçen seçimde 5 adayın çıkması çok yanlış bir olaydı. Trabzon’da bunun kaliteyi düşüreceği belliydi. Bizim umudumuz, beklentimiz bu listelerin birleşmesi, en az iki adayın olmasıydı. Biz yıllardan beri sosyal anlamda Trabzonspor’u geliştiremedik. Yani benim hep özlemim var. Trabzon futbolla anılıyor ama bizim çok iyi yetiştirdiğimiz sanatçılarımız, yazarlarımız, siyaset adamlarımız var. Maalesef bunları bir araya getirip bütünlük sağlayamadık. Bunları niçin onure etmiyoruz. Üye değilse neden üye yapmıyor, bir arada tutmuyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor