Timsah yürüyüşünü unuttular

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin ''Futbolda şike'' davasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan İlhan Ekşioğlu için tahliye kararı vermesi, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi’nde bayram havası yaşattı. Ama Fenerlilerin böyle

Timsah yürüyüşünü unuttular

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin ''Futbolda şike'' davasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan İlhan Ekşioğlu için tahliye kararı vermesi, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi’nde bayram havası yaşattı.

 

Ama Fenerlilerin böyle kısa sevinçleri çok olmuştur.

 

 Fenerbahçe'li taraftarlar Aziz Yıldırım'ın 6 yıl 3 ay ceza alıp tahliye edilmesine sevinince akıllara Bursaspor'un şampiyon olduğu sezon geldi. Yanlış anons nedeniyle şampiyon olduğunu sanan Fenerliler stadda sevinirken gercek 3 dakikada karşılarına çıktı.

 

Geçtiğimiz sezonda şampiyon olduğunu sanan Fener stadda bayram yaparken UEFA Şike yapan Fener'in yerine Trabzon'u Şampiyonlar ligine alınca sarı lacivertlilerin sevinci kursaklarında kaldı.

 

Başkanları Şike ve örgütten 6 yıl 3 ay ceza alan Fenerliler bir kez daha seviniyor.Bu sevinç'de önce UEFA'nın kısa süre içinde alacağı kararın yanı sıra Yargıtayın kararına kadar sürmesi bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler