Timsah yeni sezona hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor, 2014-2015 sezonunun ikinci etap hazırlık kampı için Kartepe'ye geldi. Kafile, otele önceden gelen teknik direktör Şenol Güneş tarafından karşılandı.Kamp kadrosunda 31 futbolcu bulunan Bursaspor, kamptaki ilk ça

Timsah yeni sezona hazırlanıyor
Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor, 2014-2015 sezonunun ikinci etap hazırlık kampı için Kartepe'ye geldi.
 
Kafile, otele önceden gelen teknik direktör Şenol Güneş tarafından karşılandı.
Kamp kadrosunda 31 futbolcu bulunan Bursaspor, kamptaki ilk çalışmasını akşam otelin sahasında yapacak.
 
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu İlyas Acar, havanın Kartepe'de güzel olduğunu belirterek, bunun futbolcuları olumlu etkileyeceğini söyledi.
 
Kampın faydalı geçeceğine inandığını dile getiren Acar, "Teknik direktörümüz bir dünya markası. Gücümüze güç katacak. Şenol hocam, daha önce A Milli Futbol Takımı ile dünya üçüncülüğü aldı, böyle bir patenti var. Bursa'da bunu şampiyonlukla taçlandırır ve 2. şampiyonluğumuzu onla görürüz diye düşünüyoruz. Umutluyuz. UEFA Avrupa Ligi'nde 2. ön eleme oynayacağız. Bu turu geçeriz diye düşünüyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler