THY Antalya Cup sahibini buldu

THY Antalya Cup sahibini buldu.Trabzonspor, Celtic, Ajax ve Galatasaray'ın aralarında bulunduğu Antalya Cup sahibini buldu. İlk maçı Trabzonspor, Celtic ile oynamaış ve sahadan 3-1 mağlup ayrılmıştı. Ve ilk yükselen takım Celtic olmuştu. İkinci maçta ise

THY Antalya Cup sahibini buldu

THY Antalya Cup sahibini buldu.

Trabzonspor, Celtic, Ajax ve Galatasaray'ın aralarında bulunduğu Antalya Cup sahibini buldu. İlk maçı Trabzonspor, Celtic ile oynamaış ve sahadan 3-1 mağlup ayrılmıştı. Ve ilk yükselen takım Celtic olmuştu. İkinci maçta ise Galatasaray ile Ajax karşı karşıya gelmişti. Bu maçıda Galatasaray kazanarak adını finale yazdırmıştı.

Dün oynanan Trabzonspor-Ajax maçının normal devresi 1-1 bitmiş ve penaltılar ile Trabzonspor 5-4 kazanarak kupada 3. olmuştu. Bu akşam oynanan final maçında da Galatasaray ile Celtic karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 biten karşılaşmada Galatasary penaltılar ile Celtic'i 5-4 yenerek kupanın sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler