Theofanis Gekas Samsun'da

 Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren kırmızı-beyazlılar, transferde atağa kalktı. Gaziantepspor'dan Murat Ceylan'ı transfer eden Karadeniz ekibi, Ankaragücü'yle yollarını ayıran Serdar Özkan ve Tonia Tisdell ile ve Almanya'nın

Theofanis Gekas Samsun'da

 

Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren kırmızı-beyazlılar, transferde atağa kalktı.

Gaziantepspor'dan Murat Ceylan'ı transfer eden Karadeniz ekibi, Ankaragücü'yle yollarını ayıran Serdar Özkan ve Tonia Tisdell ile ve Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımında forma giyen 31 yaşındaki Gekas ile de prensip anlaşmasına vardı.

Bugün THY'e ait tarifeli uçakla İstanbul'dan Samsun Çarşamba Havaalanı'na gelen Yunan futbolcunun sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Alman 2. Ligi'nde bu sezon 14 maçta forma giyen Gekas, rakip fileleri 7 kez havalandırdı. Panathinaikos, Bayer Leverkusen, Portsmouth ve Hertha Berlin gibi takımlarda oynayan Gekas, 55 kez de Yunanistan Milli Takımı forması giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor