TFF'yi yönetmeyi beceremediler!

Galatasaray Kulübü, futboldaki şike soruşturması sürerken, Futbol Federasyonu’nun aldığı kararlarla ilgili olarak, "Oluşan kararsızlık ortamının, daha geçtiğimiz günlerde olimpiyatlara yeniden ve büyük bir şevkle aday olan ve gün geçtikçe uluslararası org

TFF'yi yönetmeyi beceremediler!

Galatasaray Kulübü, futboldaki şike soruşturması sürerken, Futbol Federasyonu’nun aldığı kararlarla ilgili olarak, "Oluşan kararsızlık ortamının, daha geçtiğimiz günlerde olimpiyatlara yeniden ve büyük bir şevkle aday olan ve gün geçtikçe uluslararası organizasyon kabiliyeti ve önemi artan ülkemizin tüm spor dünyasındaki imajı açısından da büyük bir olumsuzluk yarattığı ortadadır.

Türk futbolunun bugün verdiği sınav, yıllar sonra nice uğraş sonucu elde edilen özerklik konumuna rağmen kendini yönetme becerisine ve erkine sahip olup olmadığı sınavıdır" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor