TFF'yi siz mi yönetiyorsunuz?

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçla ilgili Ersun Yanal, dikkat çeken bir gafa imza attı. Maçın tatil edilmesi ve henüz karar vermemiş olmasına rağmeh Yanal, Trabzonspor maçından 3 puan aldık varsayması

TFF'yi siz mi yönetiyorsunuz?

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçla ilgili Ersun Yanal, dikkat çeken bir gafa imza attı. Maçın tatil edilmesi ve henüz karar vermemiş olmasına rağmeh Yanal, Trabzonspor maçından 3 puan aldık varsayması Volkan'ın da " Arada 10 puan kaldı."demesi "TFF'yi de siz mi yönetiyorsunuz." sorusunu gündeme getirdi. Oysa, hakem tarafından tatil edilen maçların TFF yönetimi tarafından kararı, tekrar veya kaldığı yerden devam şeklinde olabileceği gibi, 3 - 0 hükmen ya da maçın tatil edildiği skorla tescil edebileceği yönetmelikte yazıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor