TFF'ye şok sözler!

 Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Özkan Sümer, ''Siyaset, Yıldırım Demirören'i yedek kulübesinden sahaya sürdü. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) siyasi çehreye büründü, özerk yapısını kaybetti'' dedi. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ndeki Mahmut Esat B

TFF'ye şok sözler!

 

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Özkan Sümer, ''Siyaset, Yıldırım Demirören'i yedek kulübesinden sahaya sürdü. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) siyasi çehreye büründü, özerk yapısını kaybetti'' dedi.
 
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ndeki Mahmut Esat Bozkurt Konferans Salonu'nda ''Futbol ve Adalet'' konulu panel gerçekleştirildi.
 
Panelde konuşan Özkan Sümer, şike konusunda yargının maddi delil bulmasına rağmen, TFF, Tahkim Kurulu ve Etik Kurulu'nun bu yönde karar vermekten uzak durduğunu söyledi.
 
Siyasi mercilerin bugüne kadar sadece şike olayında ortak kanaat sergilediğini belirten Sümer, bu durumun üzüntü verici olduğunu dile getirdi.
 
''Geldiğimiz nokta kirlenmeye değil, kinlenmeye sebep oldu'' diyen Sümer, şöyle konuştu:
 
''Yargının davalarda sonuca varabilmesi için delil gerekiyor. Yargı, şike davasında 4 maçta suç unsuru buldu. TFF'nin karar vermesi için ise sadece öngörü yeterliydi. Bu noktada siyaset, yedek kulübesinden Yıldırım Demirören'i sahaya sürdü. TFF, siyasi çehreye büründü, özerk yapısını kaybetti. Ben yıllar önce futbol ülkemizde saha dışında oynanır sahada sonuçlanır demiştim. Bir çok olay bu iddiamı doğrular nitelikte gelişti.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor