TFF’ye imza mesajı

Adalet için Fener’i yak imza kampanyasının bir milyona yaklaştığını belirten Hacıosmanoğlu, “İmzalar1 milyon olunca gidip yetkililerin gözüne sokacağım” dedi Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şike sürecine ilişkin sert açıklamalarda bulund

TFF’ye imza mesajı
Adalet için Fener’i yak imza kampanyasının bir milyona yaklaştığını belirten Hacıosmanoğlu, “İmzalar1 milyon olunca gidip yetkililerin gözüne sokacağım” dedi
 
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şike sürecine ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nin açılışına katılan İbrahim Hacıosmanoğlu burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tesisleri değerlendiren Hacıosmanoğlu, “Tesisler hakikaten güzel. Onları yönetecek düzgün insanlara ihtiyaç var. Bu tesislerden ürünler çıkarmak lazım. Bu tesislerin zihniyette değişirse, Türk futboluna hizmet edilir. Türk futbolunun yöneten zihniyetin güzel tesislerde oturmaması lazım. Kulüpler birliği toplantısında gündeme gelecek mali genel kurul yapmıyor, federasyon neden yapmıyor? Cesaretiniz mi yok? Eski başkana atıfta bulundunuz o da bırakıp gitti. Size de kulüp başkanları aynısını yapacak. ‘Çok güzel tesis oldu, yönetim de çok güzel, Türk futbolu güzel’ dersek, kendimizi kandırıyoruz. Kürsüye çıktığımızda süslü kelimelerle değil gerçekleri toplumla paylaşırsak o zaman bir yere gidebiliriz. Ahlaklı insanlar yetiştiremiyoruz” dedi.
 
“EMEĞİ ÇALINAN HAKKINI ARIYOR, EMEK ÇALAN İSE MAĞDURUM DİYOR”
Şike sürecine ilişkin sert açıklamalarda bulunan Başkan Hacıosmanoğlu, “Adalet çalanın nasıl bir adalet anlayışı olur. Fenerbahçe Kulübü 'Adalete Fener Yak' kampanyası başlattı biz de 'Adaletsiz Fener'i Yak' imza kampanyası başlattık. 700 imza ile gidiyor, 1 milyon olunca da gidip yetkililerin gözüne sokacağım. Trabzon'un emeği çalındı. Emeği çalınan hakkını arıyor, emek çalan da mağdurum diyor. Allah aşkına 3 Temmuz'da tapeleri okuyanların yüzü kızarmıyor mu? Yeniden yargılanma olsa ne olur. Yargıtay kararını verdi. Bir tane hakim bulunmuş. Ancak kendisi, vermiş olduğu karardan utanması lazım. HSYK'ya suç duyusunda bulunacağız. Bağdat Caddesi'nde 500 bin kişi ile yüründüğünden bahsediliyor. Biz de Trabzon olarak bize ait olmayan bir sokakta 1 milyon kişi ile yürümezsek, bu işleri bırakacağız. Adaletsiz Fener'i önce Avrupa, sonra biz yakacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor