TFF'ye bir Trabzonlu aday daha

Mehmet Ali Aydınlar’ın yaşanan bir dizi olumsuz gelişme ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığından istifasıyla boşalan koltuğa talipli bir hayli fazla. Kızılay eski Genel Başkanı Tekin Küçükali’nin de aday olacağı konuşuluyor.Aydınlar’dan boşalan

TFF'ye bir Trabzonlu aday daha

Mehmet Ali Aydınlar’ın yaşanan bir dizi olumsuz gelişme ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığından istifasıyla boşalan koltuğa talipli bir hayli fazla. Kızılay eski Genel Başkanı Tekin Küçükali’nin de aday olacağı konuşuluyor.

Aydınlar’dan boşalan koltuğa şu ana kadar adaylığını resmen açıklayan tek bir isim var. Trabzonspor’un eski yöneticisi İbrahim Hacıosmanoğlu.

“Aday değilim ama istenirsem aday olurum” tavrında ise birden fazla isim bulunuyor. Haluk Ulusoy, Levent Bıçakçı ve Ayhan Barmek. Mehmet Atalay ile Murat Aksu ise adaylığı ile ilgili tavır belirlemek için ortam kolluyor.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik’in ise çevresine “Böyle bir hizmet ortamı oluşması durumunda ülkemde futbola hizmet etmek isterim” diye konuştuğu biliniyor.

BU HAFTA SONU KARAR VERECEK

TFF Başkanlığına adı geçen yeni isim ise Tekin Küçükali oldu. 23 Şubat’ta yapılacak Olağanüstü Seçimli Kongre için belli mahfillerin aday olması için teşvik ettiği öğrenilen Tekin Küçükali’nin bu Pazar günü İstanbul’da bir otelde buluşacağı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Küçükali, kararını büyük ölçüde bu görüşmede şekillendirmiş olacak.

Tekin Küçükali ismi, kamuoyunda Kızılay’da yaptığı çalışmalarla tanındı. İçler acısı durumda iken Kızılay’ı devralan Küçükali, kurumu hızla toparladı. 1999 depreminde üç gün sonra ancak deprem bölgesine ulaşabilen Kızılay, Küçükali’nin döneminde dünya çapında bir yardım kuruluşuna dönüştü.

Sağlık gerekçeleriyle geçtiğimiz yıl Kızılay Başkanlığından ayrılan Tekin Küçükali, o tarihten bu yana kamuoyundan uzak duruyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor