TFF'nin savunması çelişkili

Türkiye Futbol Federasyonu'nun UEFA'ya yaptığı skandal Fenerbahçe savunmasının üzerine TFF yönetim kurulu üyesi Mustafa Beyazlı da açıklamalarda bulundu.TFF'nin Trabzonlu yönetim kurulu üyesi Mustafa Beyazlı şunları söyledi: "Şimdi siz bir taraftan 'ceza

TFF'nin savunması çelişkili

Türkiye Futbol Federasyonu'nun UEFA'ya yaptığı skandal Fenerbahçe savunmasının üzerine TFF yönetim kurulu üyesi Mustafa Beyazlı da açıklamalarda bulundu.

TFF'nin Trabzonlu yönetim kurulu üyesi Mustafa Beyazlı şunları söyledi: "Şimdi siz bir taraftan 'ceza yargılaması sportif yargılamayı bağlamaz' deyip, diğer taraftan da savunmanızda 'yeniden yargılama' olayına sarılırsanız bu büyük bir çelişkidir, geçmişte söylediklerinizi inkardır. Siz, Trabzonspor'un şikeden mağduriyetini kabul etmeyip, 'Şampiyonlar Ligi'ne giderek para aldı' derseniz burada da işi para üzerinden gördüğünüzü ortaya koyarsanız."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor