TFF'nin genel sekreteri kim oldu ?

 Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, İstanbul'da yaptığı toplantıda genel sekreterlik görevine Prof. Dr. Emre Alkin'i getirdi. TFF'nin yeni genel sekreteri Prof.Dr. Emre Alkin, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdikten sonra, aynı üniv

TFF'nin genel sekreteri kim oldu ?

 

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, İstanbul'da yaptığı toplantıda genel sekreterlik görevine Prof. Dr. Emre Alkin'i getirdi.

 

TFF'nin yeni genel sekreteri Prof.Dr. Emre Alkin, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdikten sonra, aynı üniversitede lisansüstü eğitimini tamamladı. Emre Alkin, 1997 yılında "Doçent", 2002 yılında ise "Profesör" unvanını aldı. Altınbaş Holding İletişim ve İş Geliştirme Grup Başkanı olarak görev yapmış olan Prof.Dr. Alkin, akademik kariyerine İstanbul Kültür Üniversitesi İktisat Bölüm Başkanı olarak devam etti. Hali hazırda Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı olan Emre Alkin, Göztepe A.Ş.'de de Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. Prof.Dr. Emre Alkin, 2008 yılından bu yana aralıksız olarak Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Yedek Üyeliği görevini sürdürdü.

 

TFF'de bu görevde Emre Alkin'den önce, Ebru Alçıcı Köksal bulunuyordu. Köksal, geçtiğimiz günlerde görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor