TFF'nin 39. başkanı belli oluyor!

Türkiye Futbol Federasyonu olağan genel kurulu bugün saat 11.00'de toplanacak ve Mahmut Özgener'den sonraki yeni başkanını seçecek. Çoğunluk sağlanamaması halinde ise 30 Haziran Perşembe günü yeniden toplanılacak ve yeni başkan ile yönetim kurulu belli ol

TFF'nin 39. başkanı belli oluyor!

Türkiye Futbol Federasyonu olağan genel kurulu bugün saat 11.00'de toplanacak ve Mahmut Özgener'den sonraki yeni başkanını seçecek. Çoğunluk sağlanamaması halinde ise 30 Haziran Perşembe günü yeniden toplanılacak ve yeni başkan ile yönetim kurulu belli olacak.

Ankara Sheraton Oteli’nde yapılacak genel kurulda Mahmut Özgener federasyonunun geçen dönem hesapları ibra edilecek, denetleme kurulu raporu okunacak.

Ana statüde yapılacak değişikliklerin de görüşüleceği oturumda Mehmet Ali Aydınlar'ın yanı sıra genel sekreterliğe başvuruda bulunan diğer 4 adayın; İhsan Atun, Nedim Delibaş, Gökhan Erkek, Salih Tuğsan Okyar'ın durumu netlik kazanacak. Statüye göre adaylık için 66 imza gerekirken, bu sayıya ulaşamayan adaylar genel kurula katılamayacak.

AYDINLAR AĞIR FAVORİ

Futbol Federasyonu'nun bugün yapılacak seçimli olağan genel kurulunda 39. başkan seçilmesi beklenen Mehmet Ali Aydınlar, yönetim kurulunda yer alacak üyeleri tanıttı.

İşte açıklanan isimler...

YÖNETİM KURULU
Lutfi Arıboğan (Başkan vekili), Göksel Gümüşdağ (Başkan vekili), Yunus Egemenoğlu (Hukuk), Önder Karaduman, Hüsnü Güreli (mali işler), Erhan Kamışlı (Kurumsallaşma), Kemal Olgaç, Cüneyt Tanman (Milli Takımlar), Servet Yardımcı, Akif Üstündağ, Mehmet Baykan (Amatör işler), Ergün Tekin, Arif Koşar, Hakan Kanık.

TAHKİM’E GERÇEKER, MHK’YE NAMOĞLU
Futbol Federasyonu başkan adayı Aydınlar, Tahkim Kurulu ve Merkez Hakem Kurulu başkanlarını da açıkladı.

Aydınlar Tahkim'e, eski Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker'in, MHK'ye ise eski FIFA kokartlı hakem Yusuf Namoğlu'nun getirileceğini belirterek, "Merkez Hakem Kurulu’na da diğer kurumlara da sonuna kadar güvenebilirsiniz. Tarafsız davranabilecek, toplumun saygı göstereceği isimlerden kurulmuştur. Herkesin emeğinin hakkını, hak edene vereceğiz. Ne ben ne de kurumlarım sebep olmayacak. Kurulları açıkladığımızda göreceksiniz" dedi.

Tahkim ve MHK'de yer alacak üyelerin isimlerinin cuma günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında şekilleneceğini ifade eden Aydınlar, PFDK ve UÇK başkanlarıyla ilgili henüz karar vermediğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor