TFF'li Yanal'dan BJK-TS yorumu

Zaman Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu Yılın Sporcusu Ödül Töreni'ne katılan Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de heyacanın giderek arttığını belirterek, "Ligin altı da üstü de zevkli oldu. Sonuna kadar bunun sürmesini bekliyoruz. Galatasaray ve Beşiktaş ger

TFF'li Yanal'dan BJK-TS yorumu

Zaman Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu Yılın Sporcusu Ödül Töreni'ne katılan Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de heyacanın giderek arttığını belirterek, "Ligin altı da üstü de zevkli oldu. Sonuna kadar bunun sürmesini bekliyoruz. Galatasaray ve Beşiktaş geride kaldı. Onun dışında Bursaspor, Gaziantepspor ve Kayserispor iyi bir çıkış içindeler. Böyle olunca heyecan iyice arttı. Bursaspor şampiyon olunca ligimizde belli bir kırılma noktası yaşandı. Umarım bir Anadolu takımı daha şampiyon olur. Lig artık sürprizlere açıktır" diye konuştu. 

Ersun Yanal, Pazar günü Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak derbi maçın üç ihtimalli bir karşılaşma olacağını o gün sahada gücünü ortaya koyan takımın kazanacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler