TFF'den yine bir bomba

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Süper Kupa 2012 için gittiği Erzurum'da Erzurum Valisi Trabzonlu hemşerimiz Sebahattin Öztürk’ü ziyaret etti. TFF başkanı Demirören Erzurum Valisi Öztürk’e yanında getirdiği 61 numaralı milli takı

TFF'den yine bir bomba

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Süper Kupa 2012 için gittiği Erzurum'da Erzurum Valisi Trabzonlu hemşerimiz Sebahattin Öztürk’ü ziyaret etti.

 

TFF başkanı Demirören Erzurum Valisi Öztürk’e yanında getirdiği 61 numaralı milli takım formasını hediye etti. Bu durumu resmeden TFF yetkilileri 61 numaralı Trabzon’un plaka kodu olan sayıyı söylemeyerek Erzurum’un plaka kodu olan 25 numaralı formayı hediye etti şeklinde haberi TFF’nin resmi sitesinden duyurmaları körlen yatan şaşı kalkar misali bir durum oluşturdu.

 

Şike sürecinde Trabzonspor düşmanlığı yapan ve her seferinde Trabzon ve Trabzonspor’un hakkını yiyen TFF Trabzonspor’a ve tarafatarına ne kadar düşman olduğunun birkez daha göstermiş oldu.

1.20120812175130.gif

Saat 17 : 30 

Haberi ilk yazdığımız zaman 

333.20120812190138.gif

Saat 18 : 56

TFF yetkilileri haberimizin yayınladıktan sonra ses getirmesi üzerine TFF’nin resmi internet sitesindeki haberi düzeltti 

 

6666.gif

 

TFF yetkilileri haberi düzeltirken Erzurum Valisinin Trabzonlu Olduğunu belirtmiş. TFF yetkilieri düzeltmeyi haber61.net haber merkezinin yazmış olduğu habere göre yapmıştır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler