TFF'den TS'nin tepkisine yanıt!

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig maçlarının başlama saatleriyle ilgili tepkisine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'den yanıt geldi. TFF'den yapılan yazılı açıklamada ifade yer aldı: "Türkiye Futbol Federasyonu olarak, Spor Toto Süper Lig birinci hafta pr

TFF'den TS'nin tepkisine yanıt!

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig maçlarının başlama saatleriyle ilgili tepkisine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'den yanıt geldi. 

TFF'den yapılan yazılı açıklamada ifade yer aldı:
 
"Türkiye Futbol Federasyonu olarak, Spor Toto Süper Lig birinci hafta programını açıklamamızın ardından bazı basın yayın organlarında ve sosyal paylaşım sitelerinde, federasyonumuza yöneltilen haksız ve yersiz eleştirileri üzüntü ile takip etmekteyiz. Öncelikle belirtmek isteriz ki, maçların gündüz oynanmasına ilişkin görüşümüzde bir değişiklik bulunmamakta ve buna açık yüreklilikle inanmaktayız. Spor Toto Süper Lig'in birinci haftasındaki bazı maçların başlama saatine ilişkin eleştiriler ise, geçmişi ne kadar çabuk unuttuğumuzun bariz örneğidir.
 
2012-2013 sezonu Spor Toto Süper Lig'in birinci haftasında 3, ikinci haftasında 3 olmak ilk iki haftada toplam 6 maç saat 21.45'te başlamıştır. Aynı haftalarda 4 maçın başlama saati ise 21.00'dir. 2011-2012 sezonunda ilk iki haftada toplam 11 maç 20.00'de, 2010-2011 sezonunda ise ilk iki hafta 3 maç saat 22.00'de, 10 maç 21.00'de, 1 maç da 21.45'te başlamıştır. Yukarıda da ifade edilmeye çalışıldığı üzere maçların başlama saatlerine ilişkin düzenlemeler, sadece bu sezona yönelik değildir. Federasyonumuz, futbolcularımızın sağlıklarının mevsimsel hava sıcaklıklarından olumsuz etkilenmesinin önüne geçmek ve bunu dikkate almak zorundadır. Spor Toto Süper Lig'in yayın saatlerinin belirlenmesinde yayıncı kuruluşun görüşlerinin alınması, istişare edilmesi de taraflar arasında yapılan sözleşmenin asli unsurlarından  biridir. Federasyonumuzun en uygun müsabaka takvimini belirleyeceğinden spor kamuoyunun asla şüphe duymaması gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler