TFF'den Trabzonsporlulara men cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de geçtiğimiz hafta sonu oynanan 3. hafta müsabakalarında yaşanan çeşitli seyirci ve şiddet olayları nedeniyle toplamda 19 kişi hakkında işlem yapıldığını bildirdi. Emniyet Müdürlüğü'nün

TFF'den Trabzonsporlulara men cezası
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de geçtiğimiz hafta sonu oynanan 3. hafta müsabakalarında yaşanan çeşitli seyirci ve şiddet olayları nedeniyle toplamda 19 kişi hakkında işlem yapıldığını bildirdi.
 
Emniyet Müdürlüğü'nün Türkiye Futbol Federasyonu ile paylaştığı bilgilere göre;
 
22 Eylül 2014 günü İstanbul'da oynanan Başakşehir Spor Kulübü - Trabzonspor A.Ş. karşılaşmasında 7 kişi, 20 Eylül 2014 günü oynanan Mersin İdmanyurdu-Çaykur Rizespor karşılaşmasında 11 kişi ve PTT 1. Lig'de 21 Eylül 2014 günü oynanan Şanlıurfaspor-Elazığspor maçında ise 1 kişi hakkında işlem yapıldı. Bu kişilerin ifadeleri alındıktan sonra 1 yıl otomatik seyirden men cezası verildi ve dosyaları ilgili savcılıklara iletildi. İlgili kişiler ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler