TFF'den Trabzon Kanuni mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 7 Ağustos 2012 tarihinde yaptığı toplantıda 6 kulübün isim değişikliğini kabul etti.Değişiklik taleplerinin Kulüp Tescil Talimatı'nın 5.maddesinin 1. fıkrası uyarınca uygun olduğuna karar verilerek, kulüplerin ye

TFF'den Trabzon Kanuni mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 7 Ağustos 2012 tarihinde yaptığı toplantıda 6 kulübün isim değişikliğini kabul etti.

Değişiklik taleplerinin Kulüp Tescil Talimatı'nın 5.maddesinin 1. fıkrası uyarınca uygun olduğuna karar verilerek, kulüplerin yeni isim ve logolarını tescil etti. 

TFF'den yapılan açıklamaya göre Sandıklı Belediyespor Kulübü'nün isminin "Sandıklıspor" olarak değişmesine, Trabzon Yalıspor Kulübü'nün isminin "Trabzon Kanuni Futbol Kulübü" olarak değişmesine, Konya Torku Şekerspor Kulübü isminin "Anadolu Selçukluspor" olarak değişmesine, Etimesgut Şekerspor A.Ş. Kulübü'nün müsabakalara "Çamlıdere Şekerspor A.Ş." ismi ile iştirak etmesine, Bugsaşspor Kulübü'nün müsabakalara "Polatlı Bugsaşspor" ismi ile iştirak etmesine ve Altınordu Spor Kulübü Derneği'nin Amatör ve Profesyonel tüm futbol faaliyetlerini barındıran futbol şubesinin aktif ve pasifleriyle "Altınordu Futbol Yatırımları Anonim Şirketi"ne devrine karar verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler