TFF'den şampiyona tek kupa!

Spor Toto Süper Ligi'nde şampiyonun son haftaya kalması ve şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın da deplasmanda oynayacak olması nedeniyle Futbol Federasyonu daha önceki dönemlerde uyguladığı çift kupa sistemini bu hafta sonu uygulamayacak.Federasyon h

TFF'den şampiyona tek kupa!

Spor Toto Süper Ligi'nde şampiyonun son haftaya kalması ve şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın da deplasmanda oynayacak olması nedeniyle Futbol Federasyonu daha önceki dönemlerde uyguladığı çift kupa sistemini bu hafta sonu uygulamayacak.

Federasyon hangi takım şampiyon olur ise belirledikleri tarihte kendi statlarında düzenledikleri törenlere katılacak ve kupayı verecek. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon Bursaspor ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk mücadelesi son haftaya kalmış ve federasyon iki kupa hazırlatıp birini İstanbul birini de Bursa'ya göndermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor