TFF'den passolig açıklaması

Bazı medya organlarında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray takımları arasında bu sezon oynanacak maçlarda deplasman taraftarının alınmaması Passolig uygulamasına bağlandı.Türkiye Futbol Federasyonu Passolig uygulamasının 3 İstanbul takımının maçlarında d

TFF'den passolig açıklaması

Bazı medya organlarında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray takımları arasında bu sezon oynanacak maçlarda deplasman taraftarının alınmaması Passolig uygulamasına bağlandı.


Türkiye Futbol Federasyonu Passolig uygulamasının 3 İstanbul takımının maçlarında deplasman taraftarının alınmamasıyla ilgisi olmadığını söyledi.

TFF konuyla ilgili açıklama yaptı ve bu haberlere tepki gösterdi. TFF'nin resmi internet sitesinden konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Konuya açıklık getiren TFF, bazı medya organlarında çıkan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri arasında bu sezon oynanacak müsabakalara deplasman taraftarı alınmama nedeni olarak e-bilet (Passolig) uygulamasının gösterilmesine tepki gösterdi.

Yapılan açıklamada, E-Bilet projesi kapsamında sisteme dahil olan tüm Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerimizin stadyumlarının hazır hale getirildiği ve seyircilerin deplasmana gitmelerinde sistemsel bir engel bulunmadığı belirtildi.

TFF, E-Bilet uygulamasının 14 Nisan 2014'te başladığını hatırlattı. Ardından üç kulübün ortak kararı olan deplasman seyircisi alınmaması uygulamasının da 17 Kasım 2011'de başladığını hazırlattı. Yani, deplasman seyircilerine verilen seyir izni, kulüplerin ortak kararıyla alınıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor