TFF'den olaylı derbi açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Ufuk Özerten, Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından önemli açıklamalar yaptı. TFF'nin İstinye'deki binasının önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ufuk Özerten "O yeşil sahaya inmenin bir cezasın

TFF'den olaylı derbi açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Ufuk Özerten, Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından önemli açıklamalar yaptı. TFF'nin İstinye'deki binasının önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ufuk Özerten "O yeşil sahaya inmenin bir cezasının olması lazım. Bunun da hapis cezası olmasını istiyorum" dedi.

İşte Ufuk Özerten'in açıklamaları:

"LİG TV'nin gönderdiği görüntüleri izledik. Şimdi Disiplin Müfettişlerimiz konuyu inceleyecek. 6222 sayılı yasanın bazı bölümlerinde aksaklıklar yaşanmaktadır. Statlarda güvenlik işinin resmi polislerden oluşması konusunda ısrarcıyız. O yeşil sahaya inmenin bir cezasının olması lazım. Bunun da hapis cezası olmasını istiyorum. TFF de bunu istiyor. Adalet ve İçişleri Bakanlığı ile gerekli görüşmeleri yapıp isteklerde bulunacağız. Futbolun güzel oyun kimliğine yeniden kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Çarşamba günü daha önceden ilan ettiğimiz yönetim kurulu toplanptımız vardı. Öncelikle olay Disiplin Kurulu'na havale edilecek. Disiplin Kurulu sürecinin ardından Tahkim Kurulu süreci başlayacak. Türk futbolu adına utanç gecesiydi. 2020'ye aday bir statta bunların yaşanması utanç verici. Yönetim kurulu maçla ilgili kararını hukuki süreç bittikten sonra açıklayacak. Fethiyespor-Balıkesirspor maçı örneği var önümüzde."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler