TFF'den o iddialara yalanlama

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Bursaspor kulüplerine UEFA Kulüp Lisans Mali kriterlerine uyulmadığı gerekçesiyle araştırma başlatıldığına dair gönderilmiş olan yazının, kulüplere ulaşmadan TFF tarafından basına servis edildiği iddialarını yala

TFF'den o iddialara yalanlama

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Bursaspor kulüplerine UEFA Kulüp Lisans Mali kriterlerine uyulmadığı gerekçesiyle araştırma başlatıldığına dair gönderilmiş olan yazının, kulüplere ulaşmadan TFF tarafından basına servis edildiği iddialarını yalanladı.

TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "UEFA, Kulüp Finans Kontrol Birimi tarafından bahis konusu yazının 31.03.2014 tarihinde ilgili kulüplere e-mail ve faks yoluyla gönderildiğinin bilgisi yazıyla beraber Türkiye Futbol Federasyonu’na iletilmiştir. Dolayısıyla yazının varlığından Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili kulüpler aynı anda haberdar edilmişlerdir. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan basına belge servis edildiği iddiası kabul edilemez bir suçlamadır. Galatasaray Spor Kulübü’nün daha önce de benzer bir ithamda bulunduğunu ve federasyonumuzun o dönem bahse konu edilen belgenin Galatasaray Spor Kulübü’nden alınmış olduğunu kanıtladığını bu vesileyle tekrar hatırlatmak isteriz. Durumu kamuoyunun bilgi ve takdirlerine sunarız" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler