TFF'den izin çıkmadı !

 Kayseri Yahyalı ilçesine bağlı Yeşilköy yakınlarında bir midibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşuna TFF'den izin çıkmadı. Kayseri Yahyalı ilçesine bağlı Yeşilköy yakınlarında bir midibüsün Çamlıca 3 barajına uçmas

TFF'den izin çıkmadı !

 

Kayseri Yahyalı ilçesine bağlı Yeşilköy yakınlarında bir midibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşuna TFF'den izin çıkmadı.
 
Kayseri Yahyalı ilçesine bağlı Yeşilköy yakınlarında bir midibüsün Çamlıca 3 barajına uçması sonucu hayatını kaybeden 8 vatandaşımız için Kayserispor'un bir dakikalık saygı duruşu isteği TFF tarafından kabul görülmedi. 
 
Kayserispor'dan yapılan açıklama şöyle; 
 
Kayseri Yahyalı ilçesine bağlı Yeşilköy yakınlarında bir midibüsün Çamlıca 3 barajına uçması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bugün,04.05.2013, saat 20.00'de Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynayacağımız Kayserispor - Trabzonspor A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakası öncesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına 1 (bir) dakikalık saygı duruşunda bulunma talebimiz Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygun görülmemiş, kabul edilmemiştir.
Tüm Kamuoyu'na duyururuz...
Kayserispor Kulübü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler