TFF'den FIFA'ya yanıt!

UEFA'dan sonra FİFA'nın da şike soruşturması kapsamında bilgi istemesine üzerine; Türkiye Futbol Federasyonu FİFA'nın bu isteğine yanıt verdi.Türkiye Futbol Federasyonu dün akşam saatlerinde FİFA'dan gelen “Bizi şike süreciyle ilgili bilgilendirin” istek

TFF'den FIFA'ya yanıt!

UEFA'dan sonra FİFA'nın da şike soruşturması kapsamında bilgi istemesine üzerine; Türkiye Futbol Federasyonu FİFA'nın bu isteğine yanıt verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu dün akşam saatlerinde FİFA'dan gelen “Bizi şike süreciyle ilgili bilgilendirin” istek yazısına bugün cevap verdi. 

TFF genel sekreterliği tarafından FİFA'ya gönderilen yazıda son olağanüstü genel kurulla ilgili “Kulüpler birliğimizin disiplin talimatımızın 58.maddesinin bir defaya mahsus uygulanmaması ilgili önergesi oylamaya sunulmuş ancak kabul görmemiştir” ifadesine yer verildi.

Yazıda ayrıca katılım sayısına da değinilirken son paragrafında FİFA'nın evrak talebine, “Genel Kurulumuz ile ilgili tutanaklar kısa süre içinde tarafınıza gönderilecektir” cevabı verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor