TFF'den derby açıklaması

TFF'den 'derbide taraftar' açıklaması TFF, Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerinin, maçlara misafir takım taraftarının gelmemesi konusunda vardıkları mutabakatı kendilerine ilettiğini bildirdi.       Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş ve Galatasaray

TFF'den derby açıklaması

TFF'den 'derbide taraftar' açıklaması TFF, Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerinin, maçlara misafir takım taraftarının gelmemesi konusunda vardıkları mutabakatı kendilerine ilettiğini bildirdi.  

 

   

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerinin, 2012-2013 sezonunda kendi aralarındaki maçlara misafir takım taraftarının gelmemesi konusunda vardıkları mutabakatı kendilerine ilettiğini bildirdi.

 

TFF'den yapılan açıklamada, iki kulübün kararıyla ilgili, ''Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri, 2012-2013 sezonunda kendi aralarında oynayacakları maçlara misafir takım taraftarının alınmayacağı konusunda mutabakata vardıklarını, Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. Bu gelişmeyi kamuoyunun bilgilerine sunarız'' denildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor