TFF'den derbi açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu, internet sitesinden yaptığı açıklamayla, Beşiktaş-Fenerbahçe maçında, deplasman takım taraftarlarının stada alınmama kararının İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu'na ait olduğunu duyurdu.Açıklamada şu ifadelere yer verild

TFF'den derbi açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu, internet sitesinden yaptığı açıklamayla, Beşiktaş-Fenerbahçe maçında, deplasman takım taraftarlarının stada alınmama kararının İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu'na ait olduğunu duyurdu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Spor Toto Süper Lig'de 27 Ekim'de oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçında, deplasman takım taraftarlarının FiYapı İnönü Stadı'na alınmaması tamamen İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından verilmiş bir karardır.

İstanbul Valiliği'nde bugün yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısına, valilik yetkililerinin yanı sıra Beşiktaş ile Fenerbahçe kulüp yetkilileri de katılmış ve kamuoyuna yansıyan karar, kulüplerin önerisi, İstanbul Valiliğin de onayı ile ortaklaşa alınmıştır.

Kamuoyuna yansıdığı gibi, bu sezon 4 takımın kendi arasında yapacağı maçlarda, deplasman takımı taraftarının stada alınmaması konusunda ise şu an için verilen herhangi bir karar söz konusu değildir.

Bugün alınan kararda Türkiye Futbol Federasyonu'nun herhangi bir dahli olmadığını kamuoyu ile paylaşmak isteriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor