TFF'den bayan adaya mektup!

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri öncesinde bir tepki amacıyla TFF başkanlığına aday olduğunu açıklayan Safiye Aydoğan'a TFF'den "eksik belge" gerekçesiyle iki adet ihtar tebliğ birden geldi. Ancak daylıkta kararlı olan ses sanatçısı Aydoğan, acil şeki

TFF'den bayan adaya mektup!

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri öncesinde bir tepki amacıyla TFF başkanlığına aday olduğunu açıklayan Safiye Aydoğan'a TFF'den "eksik belge" gerekçesiyle iki adet ihtar tebliğ birden geldi. Ancak daylıkta kararlı olan ses sanatçısı Aydoğan, acil şekilde eksik evrakları topladı.

TFF'nin ilk kadın başkan adayı olan Aydoğan bir açıklama ile, adaylık sürecinde yaşadıklarını da ilginç ifadelerle anlattı.

"ŞAŞKIN ŞAŞKIN BANA BAKTILAR"

"Sizinle Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adaylığı sürecimde başımdan geçenleri paylaşmak istiyorum" diyerek sözlerine başlayan Aydoğan, adaylık sürecinde yaşadıklarını anlattı.

20 Haziran 2011’de TFF’nin İstinye’de bulunan Genel Merkezi'ne gittiğini ifade eden Aydoğan daha sonra yaşananları şöyle aktardı;

"Başkan adaylığı dilekçemi vermek istediğimde, ilk baştabaşvurum kabul edilmek istenmedi. Bütün görevliler ne yapacaklarını bilmez bir şekilde, şaşkın şaşkın bana bakıyorlardı. Panik halinde bir yerlere telefon ettiler ve sonrasında dilekçem evrak kayıttan geçirilerek kabul edildi. Dilekçe dışında başka bir evrak istenip istenmediğini sorduğumda, evrak kayıt numarası verildi ve 'Başka hiçbir belgeye şimdilik ihtiyaç yok' denildi".

EKSİK EVRAK TEBLİĞİ İLETİLDİ

Bugün ise saat 13.00’de önce eksik evraklarının bulunduğu ile ilgili bir mektup aldığını ifade eden Aydoğan, bunların saat 17.30’a kadar tamamlanması gerektiğinin belirtildiğini, 14.30 sularında ise TFF’nin bir avukatının noterden yazılmış ihtar mektubu ile 17.30’a kadar tüm evrakların evraksız tamamlanması gerektiğininin yinelendiğini kaydetti.

"ART NİYET VAR"

Bu olay üzerine hemen avukatıyla konuştuğunu ifade eden Aydoğan şöyle devam etti; "Avukatım dilekçenin kabulü ile sürecin başladığını evrakların tamamlanması için seçim gününe kadar süre olduğunu söylemesine rağmen, ben işimi sağlama alıp, 2 saat içinde inanılmazı başararak tüm evrakları tamamladım. Evrakları ihtar mektubunda imzası bulunan Genel Sekreter Vekili Ali Parlak’a teslim etmek istediysem de, kendisinin yurt dışında olduğu söylenerek görüştürülmedim. Bir başkan adayı olarak sadece evrak kayıttaki memurlarla muhatap olmak zorunda bırakıldım. Açıkçası bu evrakların 2 gündür benden istenmemesi ve son dakika ihtar mektubu yazılmasında kesinlikle art niyet var".

BAZI DELEGELERDEN DESTEK !-

Daha sonra adaylığı hakkında yorumlar yapan ve "Ben tüm engellemelere rağmen son dakikaya kadar adaylığımıdevam ettireceğim" diyen Aydoğan, bazı delegelerden destek aldığını da sözlerine ekleyerek; "Genel Kurul'da yarışabilmek için gerekli 62 imzayı toplayıptoplayamayacağımı bilmiyorum ama yaklaşık 12 delege beni telefonla arayarakdestek verebileceklerini iletti. Bu bile beni mutlu etti" ifadelerini kullandı.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler