TFF'den 1461 Trabzon'a Şok Karar

Mücadele ettikleri ligde üst sıralarda yer alan 1461 Trabzon ve Buğşasspor'a TFF'den kötü haber geldi. TFF, 16 Nisan 2013 günü bu konuda aldığı yönetim kurulu kararını kulüplere bildirdi.PTT 1. Ligde 4. sırada yer alan 1461 Trabzon ile Spor Toto 2. Lig kı

TFF'den 1461 Trabzon'a Şok Karar

Mücadele ettikleri ligde üst sıralarda yer alan 1461 Trabzon ve Buğşasspor'a TFF'den kötü haber geldi. TFF, 16 Nisan 2013 günü bu konuda aldığı yönetim kurulu kararını kulüplere bildirdi.

PTT 1. Ligde 4. sırada yer alan 1461 Trabzon ile Spor Toto 2. Lig kırmızı grupta averajla ikinci sırada yer alan Polatlı Buğşasspor'un bir üst lige çıkmalarına veya play off'ta mücadele etmelerine yasak getirildi.
 
Ligin sonunun yaklaşmasıyla birlikte yer aldıkları PTT 1.Lig ve Spor Toto 2.lig'de şampiyonluk ve play off mücadelesi veren 1461 Trabzonspor ve Polatlı Buğşasspor'a TFF Yönetim Kurulu'ndan kötü haber geldi.
 
TFF Yönetim Kurulu 16 Nisan 2013 günü aldığı yönetim kurulu kararıyla mevcut durumun devamı halinde PTT 1. Ligde 4. sırada yer alan 1461 Trabzon ile Spor Toto 2. Lig kırmızı grupta averajla ikinci sırada yer alan Polatlı Buğşasspor'un bir üst lige çıkmalarına veya play off'ta mücadele etmelerine yasak getirdi.
 
Alınan yönetim kurulu kararında Trabzonspor ile 1461 Trabzon'un, Ankaraspor ile Polatlı Buğşasspor ve Konyaspor ile Torku Konyaspor kulüplerine aralarındaki resmi bağın en geç 13 Mayıs 2013 tarihine kadar sonlandırılması konusunda ilgili kulüplere ihtarname gönderilmesi kararlaştırıldı.
 
İlgili kulüpler 13 Mayıs tarihine kadar aralarındaki resmi bağı sonlandıramadıkları takdirde play-of'ta mücadele etme hakkı kazansalar dahi play off müsabakalarına alınmayacaklar. 
 
TFF bu kararıyla hakkında yeni sezonda Süper Lig'den başlayacak iddiaları dolaşan Ankaraspor A.Ş'nin de yeni sezonda PTT 1.Lig'de mücadele edeceği vurgusunu yapmış oldu. TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı bu karar 17 Nisan 2013 günü ilgili kulüplere bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler