TFF'de Şok Sözler!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun dün İstanbul Swissotel'de düzenlediği ve futbolda şike iddialarının masaya yatırıldığı toplantıda kameraya yansıyan bir görüntü akıllarda soru işareti doğurdu.TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar açıklama yapmak için basın toplan

TFF'de Şok Sözler!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun dün İstanbul Swissotel'de düzenlediği ve futbolda şike iddialarının masaya yatırıldığı toplantıda kameraya yansıyan bir görüntü akıllarda soru işareti doğurdu.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar açıklama yapmak için basın toplantısının yapılacağı salona girerken yanında bulunan TFF Yönetimi Kurulu Üyesi ve eski Beşiktaş yöneticisi Hüsnü Güreli'nin sarfettiği sözler tartışılacak türden.

Güreli'nin TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte toplantı salonuna doğru yürürken sarfettiği, "Beşiktaş'ı da kurtardık sayemde. Teşekkür etmeleri lazım. Başka kimse de yok ki bu kadar sonuç" sözleri İHA kamerasına saniye saniye yansıdı.

GÜRELİ AÇIKLIK GETİRDİ

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu üyesi Hüsnü Güreli, bugün İhlas Haber Ajansı tarafından kendisi ile ilgili yayınlanan videoda yer alan ifadelerine açıklık getirdi.

Hüsnü Güreli şunları söyledi: "15 Ağustos günü Swissotel'de İHA tarafından çekilen videoda yer alan ifadelerim, tamamen yabancı oyuncu düzenlemesi ile ilgilidir. TFF Yönetim Kurulu'nun geçen hafta yaptığı yeni düzenleme ile ilgili BJK Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar'ın sarfettiği eleştirileri, Başkanımız ve Başkanvekillerimiz ile birlikte bir sohbet ortamında değerlendirdim. Şu an itibariyle en fazla sayıda yabancı oyuncu ile sözleşmesi bulunan Beşiktaş'ın bu düzenlemeden fayda sağlayacağı görüşümü dile getirdim. Bu düşüncelerimin, şike soruşturması ile ilgili TFF kararına bağlamak hiçbir şekilde doğru değildir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor