TFF'de sıcak gelişme

Yıldırım Demiören yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu ilk önemli hamlesini yaparak, Baş Hukuk Müşaviri İlhan Helvacı'yı görevinden aldı.Daha önce Fenerbahçe Kulübü ile İlhan Helvacı arasında önemli sürtüşmelere yaşanmış ve sarı-lacivertli kulüp, resm

TFF'de sıcak gelişme

Yıldırım Demiören yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu ilk önemli hamlesini yaparak, Baş Hukuk Müşaviri İlhan Helvacı'yı görevinden aldı.

Daha önce Fenerbahçe Kulübü ile İlhan Helvacı arasında önemli sürtüşmelere yaşanmış ve sarı-lacivertli kulüp, resmi internet sitesinden Helvacı hakkında bir bildiri yayınlayarak kendisini istifaya davet etmişti.

Dönemin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Kulübü'nün istifasını istediği İlhan Helvacı konusunda sessiz kalmış ve çeşitli tartışmalar da beraberinde gelmişti.

27 Şubat tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık koltuğuna oturan Yıldırım Demirören, yeni yapılanma içerisinde önemli bir adım atarak Helvacı ile yollarını ayırdı ve bir anlamda Fenerbahçe'nin istifa talebine cevap verdi.

Fenerbahçe'nin Yıldırım Demirören'e destek verme şartlarından biri helvacının gitmesiydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor