TFF'de kritik toplantı başladı!

Türkiye Futbol Federasyonu ile Süper Lig kulüplerinin temsilcileri arasındaki toplantı başladı.Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu üyeleri ile Süper Lig kulüplerinin temsilcileri arasındaki toplantı başladı.Futbol Fede

TFF'de kritik toplantı başladı!

Türkiye Futbol Federasyonu ile Süper Lig kulüplerinin temsilcileri arasındaki toplantı başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu üyeleri ile Süper Lig kulüplerinin temsilcileri arasındaki toplantı başladı.

Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasında gerçekleştirilen toplantı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, her şeyin yolunda gittiğini ifade ederek, "Federasyonumuzun şu anda yaptığı çalışmalar doğrultusunda bence her şey iyi gidiyor. Zaten federasyonumuza güvenimizi ve desteğimizi belirtmiştik. Bugün burada bulunmamızın sebebi de bu zaten. Benim özel bir talebim yok, bundan önce de olmadı. Ben kamunun isteklerini ve beklentilerini dile getirdim. Bundan sonra da yapacağım şey kamuya tercüman olmak" dedi.

Aysal, Süper Lig'in 9 Eylül'de başlayacak olmasıyla ilgili ise "Bence iyi bir tarih" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler