TFF'de kritik görüşme!

Kulüpler Birliği Vakfı üyeleri; 2017'den itibaren yayın hakları ve sponsorluk gelirlerinin satış ve pazarlamasının kendilerine devri çin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) temsilcileri ile bir araya geldi. Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim

TFF'de kritik görüşme!
Kulüpler Birliği Vakfı üyeleri; 2017'den itibaren yayın hakları ve sponsorluk gelirlerinin satış ve pazarlamasının kendilerine devri çin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) temsilcileri ile bir araya geldi.
 
Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılan toplantıya, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile birlikte Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Sportif A.Ş Sorumlusu Ali Dürüst, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ile Kasımpaşa İcra Kurulu Üyesi Mustafa Topal katıldı.
 
TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticilerin yanı sıra 5 kulübün temsilcisi arasında başlayan toplantı devam ediyor. Toplantının ardından medya mensuplarına bir açıklama yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor