TFF'de görev bölümü yarın

 Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına seçilen Yıldırım Demirören kamuoyu ve medyaya yönelik bir açıklama yaptı.Açıklamanın tam metni şu şekilde: Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'u, Türkiye futbol ailesinin ihtiyaç duyduğu birli

TFF'de görev bölümü yarın

 Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına seçilen Yıldırım Demirören kamuoyu ve medyaya yönelik bir açıklama yaptı.

Açıklamanın tam metni şu şekilde:

 Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'u, Türkiye futbol ailesinin ihtiyaç duyduğu birlik - bütünlük içinde, ülkemiz futbol camiasına yakışır bir şekilde gerçekleşti.

 Her aşaması ve boyutu medyamız tarafından kamuoyuna en rahat ve şeffaf biçimde yansıtılan genel kurul çalışmaları sonunda seçilen yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri, 29 Şubat 2012 (yarın) gerçekleştirilecek devir - teslim töreninin ardından görevlerine başlayacak.

 

Her seviyede sportif başarı ve futbol ekonomisinin güçlendirilmesinin yanı sıra;

 

- Türkiye'de futbola olan ilginin yeniden canlandırılması,

- Rakibe saygı ve sportmenlik anlayışının hakim kılınması,

- Toplumumuzda var olan futbol sevgisinin tekrar en üst düzeye çıkartılması gibi hedeflere ulaşmak yolunda, katkı verecek herkes ve her kesim ile olduğu gibi, kıymetli yazılı ve görsel medyamız ile de yakın ve içten bir ilişki içinde olunacağına şüphe yoktur.

 

Bu çerçevede, yakın bir tarihte, spor medyamızın değerli temsilcileri ile TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in biraraya geleceği bir buluşma planlanmaktadır.

 

Bahse konu bu toplantıya kadar; yoğun program sebebiyle, özel röportaj, demeç vb taleplere olumlu yanıt verilemeyecek olmasının saygıdeğer medya mensuplarımız tarafından anlayışla karşılanacağını umuyoruz.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Yıldırım Demirören

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor