TFF Yönetimi İstanbul'da toplandı

TFF yönetim kurulu, mazeret bildiren bir üyenin dışında üyelerin tamamının katılımı ile İstanbul'da toplandı.Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün İstanbul'da, mazeret bildiren bir üyenin dışında üyelerin tamamının katılımı ile toplandı. Toplant

TFF Yönetimi İstanbul'da toplandı

TFF yönetim kurulu, mazeret bildiren bir üyenin dışında üyelerin tamamının katılımı ile İstanbul'da toplandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün İstanbul'da, mazeret bildiren bir üyenin dışında üyelerin tamamının katılımı ile toplandı. Toplantıda TFF Statüsü gereği, yedek üyelerden Sedat Artukoğlu, Asım Atmaz, Yemen Ekşioğlu ve Ali Düşmez, Yönetim Kurulu asil üyeliklerine atandı.

Yönetim Kurulu, gündeminde bulunan 52 maddenin tamamını görüştü. Görüşülen hususlardan sonuçlananların tamamı oy birliği ile karara bağlandı.

Gündemde yer alan konulardan Süper Lig yayıncısı ile ilgili olan ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından talep edilen "sözleşme uzatılması" maddesi ise, 3 Spor Toto Süper Lig kulübünün henüz uzatmayı talep eden başvuruyu yapmamasından dolayı ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor