TFF yarın Trabzon'da toplanacak

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu, aylık bölgesel toplantılarını yarın (15 Nisan Cuma) Karadeniz Bölgesi'nde yapacak. TFF'den alınan bilgiye göre, yarınki toplantılar Trabzon ve Samsun illerinde yapılacak. Yarın Trabzon Zorlu Grand Otel'de saa

TFF yarın Trabzon'da toplanacak

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu, aylık bölgesel toplantılarını yarın (15 Nisan Cuma) Karadeniz Bölgesi'nde yapacak.

 

TFF'den alınan bilgiye göre, yarınki toplantılar Trabzon ve Samsun illerinde yapılacak. Yarın Trabzon Zorlu Grand Otel'de saat 10:00'da basına kapalı kahvaltı yapacak olan toplantıda Temsilciler Kurulu üyeleri görüşme yapacak. Giresun ve Rize illerindeki temsilciler Trabzon'da bir araya gelecek.

 

Öğleden sonra da Samsun'a geçerek Samsun, Ordu, Sinop ve Tokat illerinde bulunan temsilciler ile bilgi alışverişinde bulunacak.

 

TFF Başkanı Mahmut Özgener'in toplantıya katılmayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler