TFF yabancı kararını verdi

Türkiye Futbol Federasyonu, yabancı statüsünü karara bağladı ve Kulüpler Birliği'nin 6+2 talebini reddetti. TFF'den yapılan resmi açıklamada, 2013-2014 sezonunda Süper Lig'de yer alan takımlarında kadrolarında en fazla 10 yabancı oyuncu bulundurabileceğin

TFF yabancı kararını verdi
Türkiye Futbol Federasyonu, yabancı statüsünü karara bağladı ve Kulüpler Birliği'nin 6+2 talebini reddetti. TFF'den yapılan resmi açıklamada, 2013-2014 sezonunda Süper Lig'de yer alan takımlarında kadrolarında en fazla 10 yabancı oyuncu bulundurabileceğini ve sahada ise 6 yabancının olacağını duyurdu.
 
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ''2013 – 2014 Sezonunda Spor Toto Süper Ligde yer alan kulüplerin, en fazla 10 yabancı futbolcuyu tescil ettirebilmelerine ve 18 kişilik isim listesine bu futbolculardan en fazla 6’sının yazılıp müsabakalarda oynatılabilmesine 2014 – 2015 Sezonunda Spor Toto Süper Ligde yer alan kulüplerin, en fazla 8 yabancı futbolcuyu tescil ettirebilmelerine ve 18 kişilik isim listesine bu futbolculardan en fazla 5’inin yazılıp müsabakalarda oynatılabilmesine karar verildi."
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor