TFF UEFA'ya başvurdu

Türkiye Futbol Federasyonu, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı final ve final maçlarını İstanbul'da düzenlemek için UEFA'ya resmi müracaatta bulundu.2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda yarın Romanya ile karşılaşacak A Milli Takımımıza dest

TFF UEFA'ya başvurdu

Türkiye Futbol Federasyonu, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı final ve final maçlarını İstanbul'da düzenlemek için UEFA'ya resmi müracaatta bulundu.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda yarın Romanya ile karşılaşacak A Milli Takımımıza destek olmak üzere Bükreş'e giden TFF Başkanı Yıldırım Demirören, başvuru formunu doldurarak imzaladı. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu ile 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final ve final maçlarına aday olunan müracaatın ardından, adaylık dosyası Nisan 2014'te teslim edilecek.

UEFA, karşılaşmaların oynanacağı şehirlere ilişkin kararını Eylül 2014'te açıklayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler