TFF Türk sporunu kaldıramıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaragücü Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek, Futbol Federasyonu'nun Türk sporunu “kaldıramadığını” iddia ederek, “Avrupa Şampiyonasını kaçırdılar. Ankaraspor'u önce süper ligden, sonra 1. ligden ihraç ettiler. Yüzl

TFF Türk sporunu kaldıramıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaragücü Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek, Futbol Federasyonu'nun Türk sporunu “kaldıramadığını” iddia ederek, “Avrupa Şampiyonasını kaçırdılar. Ankaraspor'u önce süper ligden, sonra 1. ligden ihraç ettiler. Yüzlerce genç sporcunun hayatını söndürdüler. Federasyon yönetiminin acilen istifa etmesi lazım” dedi.

Belediye Evinde gazetecilerle bir araya gelen Gökçek, soruları yanıtladı

Bir gazetecinin, “Ankaragücü Kulübü'nün eski başkanı Cemal Aydın'la görüşecek misiniz?” sorusu üzerine Gökçek, görüşmeye artık gerek olmadığını söyledi.

Yaşanan gelişmelerin kendisinin üzdüğünü dile getiren Gökçek, şöyle konuştu: “Burada asıl Futbol Federasyonu'nun (TFF) tavrı çok önemli. TFF, Türk sporunu kaldıramıyor. Her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Avrupa Şampiyonasını kaçırdılar. Ankaraspor'u önce süper ligden, sonra 1. ligden ihraç ettiler. Yüzlerce genç sporcunun hayatını söndürdüler. Federasyon yönetiminin acilen istifa etmesi lazım. 20'nin üzerinde milli çocuk var bunların arasında. Bu kadar başarılı bir takımı gözlerini kırpmadan kapatacak derecede gözleri kara. Türk futboluna bu kadar düşmanlık yapabiliyorsunuz. TFF, Türk sporuna düşmanlık yapan bir federasyon. Kişisel hırsları her şeyin önüne geçiyor. Türk sporu onlar için önemli değil.”

Melih Gökçek, Türkiye'nin de talip olduğu EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için TFF ile çok kez temas kurarak, Saray Spor Tesisleri'nin tanıtılmasının adaylık sürecinde olumlu katkıları olacağını söylediğini ve bu konuda defalarca destek istediğini hatırlattı. TFF yetkililerinin ise “bahaneler üreterek” tesislere gelmediklerini dile getiren Gökçek, “Federasyona bunları anlatamadık ve sonuç belli, kaybettik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor