TFF Trabzonspor'a para göndermiyor!

Süper Lig’de galibiyetlere yaklaşık 1 milyon TL, beraberliklere de 500 bin TL prim verilmesine rağmen Trabzonspor bu primlerden bir türlü yararlanamıyor.Önceki döneminde bankalardan alınan kredilere karşılık teklim olarak gösterilen TFF’den alınacak olan

TFF Trabzonspor'a para göndermiyor!

Süper Lig’de galibiyetlere yaklaşık 1 milyon TL, beraberliklere de 500 bin TL prim verilmesine rağmen Trabzonspor bu primlerden bir türlü yararlanamıyor.

Önceki döneminde bankalardan alınan kredilere karşılık teklim olarak gösterilen TFF’den alınacak olan maç başı primlerin temlikli olması, Bordo-Mavili yönetimi sıkıntıya sokuyor. 2015 yılına kadar TFF’den alınacak olan maç başı primlerinin temlikli olması, sıcak para akışını da engelliyor. Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Sorumlusu Abdi Serdar Üstünsalih de, “Maç başı performansımıza bağlı olarak yaklaşık 8 milyon TL’yi teklim nedeniyle alamadık” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor