TFF Trabzon'da kutlama yapacak!

UEFA tarafından Avrupa'daki profesyonel dışı futbol faaliyetlerinin kutlanması için seçilen Grassroots Günü, Türkiye'de bir kez daha HERKESiçinFUTBOL Günü olarak kutlanacak.UEFA üyesi 53 federasyon, bu sene ikinci kez gerçekleşecek HERKESiçinFUTBOL Günü i

TFF Trabzon'da kutlama yapacak!

UEFA tarafından Avrupa'daki profesyonel dışı futbol faaliyetlerinin kutlanması için seçilen Grassroots Günü, Türkiye'de bir kez daha HERKESiçinFUTBOL Günü olarak kutlanacak.

UEFA üyesi 53 federasyon, bu sene ikinci kez gerçekleşecek HERKESiçinFUTBOL Günü için Şampiyonlar Ligi finalinin yapılacağı 28 Mayıs Cumartesi günü çocuklara yönelik futbol etkinlikleri düzenliyor.

Avrupa'da düzenlenecek yüzlerce etkinlikle birlikte Türkiye Futbol Federasyonu da HERKESiçinFUTBOL gününü, 20 merkezde Ülker-TFF Futbol Teknik Eğitim Merkezleri ve Kız Futbol Okulları öğrencilerinin katılacağı turnuvalar ile kutlayacak.

Etkinlikte HERKESiçinFUTBOL programı sponsoru Ülker, katılımcı çocuklara ürün ve beslenme kitabı dağıtacak. Özel turnuvalara yaklaşık 5. 000 bin çocuk katılacak.

TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, "UEFA'nın gençlik ve çocuk aktivitelerine ayırmış olduğu bu özel gün bizim için ayrı bir önem taşıyor. Yüzbinlerce kişiye futbol oynattığımız HERKESiçinFUTBOL programımız giderek büyüyor. Bu yıl hem erkek hem kız çocuklarını futbol topuyla buluşturduk. Her kesimden, her yaştan herkesin her yerde futbol oynamasını istiyoruz. Tüm futbolseverlerin HERKESiçinFUTBOL gününü kutlarım. " dedi.

HERKESiçinFUTBOL günü etkinliklerinin İstanbul ayağı Bakırköy Spor Yaşam Evi ve Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Saat 10. 00 ile 12. 00 arasında Kız Futbol Okulu öğrencileri, Saat 12. 00 ile 14. 00 arası ise Futbol Teknik Eğitim Merkezleri öğrencilerinin maçları oynanacak.

HERKESiçinFUTBOL günü şenliklerinin yapılacağı 20 merkez şöyle:

Adana, Aydın, Burdur, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Erzurum, İstanbul/Avrupa, İstanbul/Anadolu İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Malatya, Manisa, Nevşehir, Samsun, Trabzon, Van.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor