TFF Terim'in Emrinde (!)

 Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in bir kez uyarı bir kez de para cezası aldığı 'teknik sorumluların akreditasyon kartını görünür şekilde takılması' konusunu içeren talimat değiştirildi.      Türkiye Futbol Federasyonu büyük tartışmaları beraberi

TFF Terim'in Emrinde (!)

 Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in bir kez uyarı bir kez de para cezası aldığı 'teknik sorumluların akreditasyon kartını görünür şekilde takılması' konusunu içeren talimat değiştirildi.    

 Türkiye Futbol Federasyonu büyük tartışmaları beraberinde getiren teknik sorumluların akreditasyon kartını görünür şekilde takılmasını içeren talimatı değiştirdi.

 Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in iki kez disiplin kuruluna sevkedilmesine ve 5 bin TL ceza almasına sebebiyet veren akreditasyon kartı talimatını değiştiren TFF, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada; teknik sorumluların artık akreditayson kartı takmalarının zorunlu olmadığını duyurdu.

 

Yapılan açıklamada; "Teknik Sorumluların akredite alanlarda bulundukları süreler boyunca akreditasyon kartlarını boyunlarına asmaları ve görünür bir şekilde takmaları zorunlu değildir. Ancak teknik sorumlular, akredite alanlarda bulundukları süreler boyunca akreditasyon kartlarını yanlarında taşımak ve müsabaka görevlilerinin talebi halinde ibraz etmek zorundadırlar." ifadelerine yer verildi.

 

TERİM KARAR DEĞİŞSİN DEDİ VE...

 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu talimatını değiştirilmesi gerektiğini ifade etmiş ve Terim'e Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da destek vermişti.

Terim'in ve Sağlam'ın yaptığı açıklamaların ardından da Türkiye Antrenörleri Derneği Türkiye Futbol Federasyonu'na akreditasyon kartları konusunda yürürlükte olan talimatın kaldırılması konusunda bir başvuruda bulunmuştu.

 

SCHUSTER 13 KEZ TAKMADI!

2010-2011 sezonunda Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster de akreditasyon kartı talimatından dolayı uzun bir süre gündeme gelmişti. 13 maçta akreditasyon kartını görünür şekilde takmayan Schuster, iki defa disipline sevk edilmiş ve bir de uyarı cezası almıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor