TFF son noktayı koydu...

 Milli Takımlar Komitesi Başkanı Heper, derbide birbirine giren iki yıldızın bir daha Ay-Yıldızlı takıma alınmayacağı iddialarını yalanladı. “Gündemimizde böyle bir şey yok. Halk her zaman herkese tepki gösterir” dedi. Ancak topu da Abdullah Avcı’ya atıp

TFF son noktayı koydu...

 

Milli Takımlar Komitesi Başkanı Heper, derbide birbirine giren iki yıldızın bir daha Ay-Yıldızlı takıma alınmayacağı iddialarını yalanladı.
 
“Gündemimizde böyle bir şey yok. Halk her zaman herkese tepki gösterir” dedi. Ancak topu da Abdullah Avcı’ya atıp “Son karar hocanındır” dedi. Geçtiğimiz hafta sonu Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan ve büyük saha içi olaylarına sahne olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin yankıları sürüyor.Özellikle karşılaşmanın son anlarında birbirlerinin boğazına sarılan ve kırmızı kartla oyun dışı kalan Sabri Sarıoğlu ve Volkan Demirel ile ilgili spekülasyonların ardı arkası kesilmiyor. İddialardan en çarpıcısı ise iki yıldızın sahada verdiği görüntü nedeniyle AMilli Takım’a bir daha çağrılmayacağı yönündeydi.
 
Oyuncu seçimi teknik heyete ait bir konu
 
Ancak Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) iddiaların aksi yönünde bir açıklama geldi. BUGÜN’e konuşan TFF Milli Takımlar Komitesi Başkanı Fethi Heper, “Ben milli takımlar sorumlusuyum. Yönetimve idareciler olarak gündememizde Sabri ve Volkan’ımilli takımdan kesmek yok” ifadesini kullandı.
 
Milli takıma oyuncu seçiminin tamamen teknik direktör Abdullah Avcı’ya ait bir konu olduğunu vurgulayan Heper, “Hoca değerlendirmesini yapar. Federasyon yönetiminin buna karışmaya hakkı yoktur. BenMilli Takımlar Komitesi Başkanı da olsamhocanın kararına hürmet ederim” şeklinde konuştu. Heper, “Sizce Avcı bu iki ismi AMilli Takım’a çağırırsa bir tepki olurmu” sorusuna ise “Bunu bilemem. Ancak halk her zaman, herkese tepki gösterir” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor