TFF son günü belirledi

Futbol Federasyonu, 2011-2012 futbol sezonu birinci transfer ve tescil döneminin, daha önce açıklandığı gibi 5 Eylül Pazartesi akşamı sona ereceğini bildirdi.Federasyondan yapılan açıklamada, transfer döneminin uzatılacağı yönündeki bilgilerin gerçeği yan

TFF son günü belirledi

Futbol Federasyonu, 2011-2012 futbol sezonu birinci transfer ve tescil döneminin, daha önce açıklandığı gibi 5 Eylül Pazartesi akşamı sona ereceğini bildirdi.

Federasyondan yapılan açıklamada, transfer döneminin uzatılacağı yönündeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

''2011-2012 futbol sezonu birinci transfer ve tescil dönemi, daha önceden açıklandığı gibi 5 Eylül Pazartesi akşamı sona erecek. En üst 3 ligin 9 Eylül haftasında başlayacak olması nedeniyle kamuoyunda ve kulüplerimizde, transfer döneminin uzatılacağı yolundaki spekülasyonlar gerçeği yansıtmamaktadır. FIFA kuralları gereği 12 hafta (84 gün) sürecek transfer dönemi 5 Eylül'de bitecek.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor