TFF sıkıntı yaşayacak

Bir televizyon programına katılan Tahkim Kurulu eski Başkanı Türker Arslan, önemli açıklamalar yaptı. Arslan "Türkiye Futbol Federasyonu'nun ciddi sıkıntılar çekeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe ile ilgili ciddi endişelerim var" dedi. Türker Arslan şunları

TFF sıkıntı yaşayacak
Bir televizyon programına katılan Tahkim Kurulu eski Başkanı Türker Arslan, önemli açıklamalar yaptı. Arslan "Türkiye Futbol Federasyonu'nun ciddi sıkıntılar çekeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe ile ilgili ciddi endişelerim var" dedi.
 
Türker Arslan şunları söyledi:
 
"Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yönetim tarzını doğru bulmuyorum. UEFA, TFF'den bazı taleplerde bulunabilir. Maçların askıya alınmasını bile isteyebiir. Yetkisi var. Yeni deliller ortaya çıktı. UEFA'nın kararının ardından TFF sıkıntı yaşayacak. TFF; FIFA ve UEFA'nın bütün kararlarına uymak zorundadır. TFF'nin burada çok büyük sıkıntılar çekeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe ile ilgili çok ciddi endişelerim var. 24-25 Haziran'da Disiplin Kurulu'nun kararları kulüplere tebliğ edilir. Tahkim'in vereceği karar önemli. Onlar da temmuz ortasına kadar karar verir. Süreç çok sıkışık."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor